Tæt På

"Hesthave" har en ideel beliggenhed i forhold til mange af Limfjordsområdets kendte udflugtsmål.
Besøg de børnevenlige badestrande.
Oplev den enestående natur.
Sejl  en tur med færgen til Livø, også kendt som Limfjordens smukkeste ø, hvor der er et utroligt dyreliv og en meget smuk og varieret natur med hede, fyr, egeskov og bratte skrænter afbrudt af enebærkrat og strandenge. På Livø kan man opleve sælerne, som lever længst ude på den fredede og utilgængelige Livø tap, slikke solskin i brændingen.
 


Muslingeskraber på vej i havn


Molergrav på Fur.


En anden ø-oplevelse finder man på Fur. Her kan man få en af Danmarks flotteste og mest varierende naturoplevelser, molergravene og Fur Museum, hvor man bla. finder mange unikke forsteninger fra moleret.
Besøg også Middelalderborgen Spøttrup, som er Danmarks bedst bevarede middelalderborg, og Jesperhus Blomsterpark på Mors, hvor der udover den imponerende blomsterpark findes mange forskellige forlystelser, spisesteder og et stort udendørs og indendørs vandland.
På en gråvejrsdag kan man udforske Mønsted Kalkgruber, hygge sig med hele familien på Hjerl Hedes Frilandsmuseum eller tage en tur til Skive, hvor der bl.a. er gode shopping muligheder, Skive Badeland og Skive Museum.
   
 "Hesthave" :: v. G. Breum Hansen :: Åbakken 4, Krejbjerg :: 7860 Spøttrup
hesthave@live.dk :: Mobil: +45 23 32 92 44 :: Fax: +45 96 83 70 44